ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/21

Νόσησε εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας - Έκκληση από τον προέδρο των εργαζομένων για εμβολιασμό


Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

EKABNews


Νόσησε εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας - Έκκληση προέδρος εργαζομένων για εμβολιασμό

eleftheriaonline.gr

21/07/2021 16:40Γράφτηκε από τον Γιάννης Σινάπης

“Να εμβολιαστούμε όλοι. Ο εμβολιασμός προστατεύει συναδέλφους, ασθενείς και όλη την κοινωνία. Φτιάχνουμε τείχος ανοσίας” σημείωσε στην “Ε” ο Μεσσήνιος στην καταγωγή πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος.

Η επικοινωνία μας μαζί του και η προτροπή-δήλωσή του έγινε με αφορμή το γεγονός ότι εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ της Καλαμάτας νόσησε, κόλλησε κορονοϊό. Και σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, ο εργαζόμενος δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Ο κ. Μαθιόπουλος προέτρεψε “να σκεφθεί ο κάθε συνάδελφος ποιο είναι το δικό του καλό και του κόσμου” – και ανέφερε πως “το έχουμε πει σε όλους τους τόνους”.

Μας πληροφόρησε ότι “πάνω από το 65% του προσωπικού του ΕΚΑΒ έχει εμβολιαστεί και με το ποσοστό που έχει νοσήσει φθάνουμε το 80%”. Παρατήρησε ακόμη: “Προσπαθούμε να τους πείσουμε. Στην επαρχία οι συνάδελφοι και οι πολίτες είναι πιο δύσπιστοι. Κάνουμε έκκληση στους πολίτες και σε όλους τους συναδέλφους να εμβολιαστούν”.

Εκφράζοντας την ανησυχία του, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ επεσήμανε ότι “υπάρχει μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού με τη μετάλλαξη. Θα έχουμε πρόβλημα, θα είναι πιο δύσκολο φέτος το καλοκαίρι. Εχουν τριπλασιαστεί τα κρούσματα που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα”.

Οσον αφορά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην υπηρεσία από το κρούσμα, ο κ. Μαθιόπουλος είπε ότι “η υπηρεσία της Καλαμάτας θα δει ποιοι από το προσωπικό έχουν έρθει σε επαφή με το συνάδελφο που νόσησε και θα αποφασίσει αν και ποιοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Οσοι είναι εμβολιασμένοι και δεν έχουν συμπτώματα δεν μπαίνουν σε καραντίνα”.

Γ.Σ.

Πηγή: eleftheriaonline.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews