ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/21

Το «Ευχαριστώ» στους διασώστες του ΕΚΑΒ και το προσωπικό των Επειγόντων του ΓΝ Λαμίας

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Το "Ευχαριστώ" στους διασώστες του ΕΚΑΒ και το προσωπικό των Επειγόντων του ΓΝΛ

lamiareport.gr

15/07/2021

Το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτισσας μας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι την Τρίτη 13/7/2021 και ώρα 14:20, στην οδό Λεωνίδου στη Λαμία, έσπευσαν αυτοβούλως να μου παράσχουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, σε τραυματισμό μου λόγω αιφνίδιου λιποθυμικού επεισοδίου, καθώς επίσης και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Επειγόντων του Νοσοκομείου Λαμίας, που επιλήφθηκε στη συνέχεια.

Κάτι τέτοιες στιγμές, αισθάνομαι πραγματικά συγκίνηση και υπερηφάνεια για το ήθος των ανθρώπων που εργάζονται στον υγειονομικό τομέα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση κι ανιδιοτέλεια και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και δύναμη σε αυτούς και τις οικογένειές τους.»

Παρασκευή Σ.

Πηγή: lamiareport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews