ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/21

Δυο ειδικές καρέκλες μεταφοράς δωρίζει ο δήμος Λέρου στο ΕΚΑΒ

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Δυο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑΜΕΑ δωρίζει ο δήμος Λέρου στο ΕΚΑΒ Αιγαίου

ertnews.gr

10/07/2021

 

Σύνταξη Ρένα Βενιανάκη

Δυο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑΜΕΑ πρόκειται να δωρίσει την επόμενη εβδομάδα ο δήμος Λέρου όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μιχάλης Κόλλιας στον Διευθυντή του ΕΚΑΒ στο Αιγαίο Σάββα Καραταπάνη που επισκέφτηκε χθες (09/07/2021) το νησί.

Στη συνάντηση του κ. Καραταπάνη με τον δήμαρχο Λέρου, επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία του Δήμου Λέρου με το ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της μέριμνας τόσο του Δήμου όσο και του ΕΚΑΒ.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος έχει ήδη προμηθευτεί και θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου, δύο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑμΕΑ που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά ασθενών, ενώ ο κ. Καραταπάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την σημαντική αυτή δωρεά του Δήμου Λέρου λέγοντας ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ φορέων φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.

Οι ειδικές αυτές καρέκλες θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιηθεί επίδειξη στο Δημαρχείο του νησιού από το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ertnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews