ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/21

Σταθμό του ΕΚΑΒ στην Κορώνη και προσλήψεις στα Νοσοκομεία Καλαμάτας-Κυπαρισσίας προσδοκά ο Μίλτος Χρυσομάλλης

 

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

EKABNews


Προσλήψεις στα Νοσοκομεία Καλαμάτας-Κυπαρισσίας και Σταθμό του ΕΚΑΒ στην Κορώνη προσδοκά ο Μίλτος Χρυσομάλλης

kalamatajournal.gr

15/07/2021

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Δρομολογείται η πρόσληψη μόνιμων γιατρών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και ο Σταθμός του ΕΚΑΒ στην Κορώνη, ανακοίνωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, μετά από επίσκεψη που έκανε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, για τα συγκεκριμένα ζητήματα...

“Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με την ηγεσία του Υπουργείου για τα θέματα των δομών υγείας του νομού” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κ. Χρυσομάλλη, η οποία συνεχίζεται ως εξής: “Τη συνάντηση απασχόλησε η ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρικό προσωπικό, απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργίας των κλινικών τους. Όπως τόνισε ο Υπουργός, στο άμεσο χρονικό διάστημα το Υπουργείο θα προχωρήσει στην προκήρυξη διψήφιου αριθμού θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για τις νοσοκομειακές μονάδες της Μεσσηνίας.

Επιπλέον, συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της οργάνωσης σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη, ένα αίτημα που ο Μίλτος Χρυσομάλλης είχε θέσει από τον Μάιο στον Υπουργό και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. και εκείνοι με τη σειρά τους είχαν συμφωνήσει στην υλοποίησή του. Αναλυτικότερα, και σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες για την στελέχωση του ασθενοφόρου, το οποίο έχει ήδη εξασφαλισθεί, με τα απαραίτητα πληρώματα. Επιπλέον, προχωρούν και οι σχετικές διαδικασίες για την στελέχωση με οδηγό του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Χώρας.

«Είχαμε ακόμα μια παραγωγική συνάντηση με τον φίλο αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για τα υγειονομικά ζητήματα της Μεσσηνίας. Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τις νοσοκομειακές μονάδες της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας με νέο μόνιμο ιατρικό προσωπικό απαραίτητων ειδικοτήτων, ενώ παράλληλα προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη, όπως είχα ζητήσει από τον Υπουργό, για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, και σύντομα θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει. Συνεχίζουμε, χωρίς παύση, την προσπάθεια της ενίσχυσης των υποδομών της Μεσσηνίας και της επίλυσης όλων εκείνων των προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας» σημείωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης”.

Πηγή: kalamatajournal.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews