ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/21

Ζαχάρω: Προχωρά ο σταθμός του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

EKABNews


Ζαχάρω: Προχωρά ο σταθμός του ΕΚΑΒ

patrisnews.com

21/07/2021 06:30


ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως ενέκρινε δαπάνη, ύψους 6.765,65€ προκειμένου να ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα  εργασίες διαμόρφωσης σε χώρο που θα στεγάσει η Δημοτική Αρχή τον σταθμό του ΕΚΑΒ.

Η δωρεάν παραχώρηση στην Διεύθυνση του  ΕΚΑΒ Πάτρας περιλαμβάνει χώρο 40 τ.μ. εντός του υπογείου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζαχάρως (Πνευματικό Κέντρο) σε οργανωμένη και λειτουργική κτιριακή υποδομή, καθώς και αύλειου χώρου για την στάθμευση των ασθενοφόρων οχημάτων του τομέα, με την υποχρέωση και δέσμευση από πλευράς του ΕΚΑΒ για την συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία του σταθμού έως την λήξη της παραχώρησης που είναι πενταετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με την έκθεση τεχνικών προδιαγραφών του γραφείου επιχειρησιακού προγραμματισμού, προκύπτει η ανάγκη προμήθειας –υπηρεσίας για «Εργασίες Διαμόρφωσης Χώρου στο Πνευματικό Κέντρο- Προμήθεια Εξοπλισμού για Στέγαση του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

Πηγή: patrisnews.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews