ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/21

Δ. Μιχαηλίδου: «Οσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν μετά από κάποιο διάστημα θα απολυθούν», Βίντεο

 

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

Δ. Μιχαηλίδου: «Οσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν μετά από κάποιο διάστημα θα απολυθούν»

tvxs.gr

14/07/2021 11:36

 

Θα απολύονται όσοι υπάλληλοι δομών αρνούνται να εμβολιαστούν έπειτα από την υποχρεωτική άδεια», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της Covid-19 κατηγοριών εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα.


Μιλώντας στο OPEN, δήλωσε ότι «όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν μετά από κάποιο διάστημα θα απολυθούν».

Εάν μετά από κάποιο διάστημα, ένός μήνα, μετά την αναστολή σύμβασης, ο εργαζομένος δεν έχει κάνει το εμβόλιο, θα υπάρχει το περιθώριο να απολυθεί, εξήγησε μεταξύ άλλων αναφερόμενη σε εργαζόμενους δομών πρόνοιας και φροντίδας ηλικιωμένων, χωρίς να διευκρινίσει εάν αυτό θα ισχύει και για τους υγειονομικούς.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο είμαστε κοντά στις δομές. Οι περισσότερες μονάδες διοικήσεις και εργαζόμενοι έχουν βάλει πλάτη. Κάνουμε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό όλων των ηλικιωμένων…. στις δημόσιες δομές έχει εμβολιαστεί μόλις το 43%», είπε και συνέχισε: «Όταν ο εργοδότης δει ότι μέχρι τις 16 δεν έχει εμβολιαστεί ο εργαζόμενος στη δομή του δεν μπορεί να προσέρχεται.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις κατασκηνώσεις όπου έχουν καταγραφεί κρούσματα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να κλείσουν:

«Μελετούμε και το ενδεχόμενο να κλείσουμε κατασκηνώσεις. Αν δούμε αυξανόμενους ρυθμούς μπορεί να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και μέσα στον Αύγουστο», τόνισε.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Όσοι δεν εμβολιαστούν και βγουν σε αναστολή, μετά μπορεί να απολυθούν |Ώρα Ελλάδος

OPEN

14 Ιουλ 2021

 

Πηγή: tvxs.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Χεστήκαμε! Το πρόβλημα είναι δικό σας! Εσείς θα ψάχνετε καινούργιο προσωπικό, βλαχαδερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το πάρει το μπολι και το βάλει εκεί που ξέρει.αποβρασματα ακόμη λίγα τα ψωμιά σας,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews