ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/7/21

Κάτι τρέχει με τον Άκη…Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

EKABNews


Κάτι τρέχει με τον Άκη…

healthreport.gr

9/7/2021


Γιατί ο Άκης Σκέρτσος βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολίων κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων

Κάτι τρέχει με τον Άκη…

Βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της κυβέρνησης, αλλά και της ΝΔ αποτελεί ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος. Αιτία η συνεχής ενασχόλησή του με τα θέματα Υγείας που είναι άλλωστε και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και 1,5 χρόνο λόγω της πανδημίας.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι πλέον το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να ελέγχει κεντρικά τον τομέα της Υγείας, αλλά και να ρυθμίζει τις όποιες μεταρρυθμίσεις προωθηθούν το επόμενο διάστημα. Εξάλλου σύντομα φθάνουν στην χώρα μας και τα πρώτα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και με βάση το σχέδιο, στην Υγεία θα δοθούν 1,486 δις ευρώ τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν για αλλαγές και βελτιώσεις στην Υγεία.

Με τον τρόπο αυτό πάντως, παραγκωνίζεται πλήρως ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, επιμένουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr.

Και γκρίνιες

Βέβαια ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει αναλάβει πια ο Άκης Σκέρτσος στην Υγεία προκαλεί και αντιδράσεις στους εσωκομματικούς κύκλους της ΝΔ, που θεωρούν ότι του έχουν δοθεί περισσότερες αρμοδιότητες από ότι θα έπρεπε, με δεδομένο ότι είναι νέος και άπειρος ακόμη στην πολιτική.

Μάλιστα οι …κακεντρεχείς υποστηρίζουν στο HealthReport.gr ότι σε αυτήν του την απειρία οφείλεται και το κακό ύφος που έχει κατά καιρούς όταν βγαίνει στα κανάλια και κουνά το δάκτυλο στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας ή για άλλα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία.

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews