ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/21

Κοινωνικό Πολύκεντρο: Έρευνα για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα

 

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

EKABNews


Κοινωνικό Πολύκεντρο: Έρευνα για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα

adedy.gr

 

Γραμματεία Ισότητας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  έχει αναθέσει σε ερευνητική ομάδα του Παντείου Πανεπιστημίου την διεξαγωγή έρευνας για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσο όλοι οι εργαζόμενοι και όλες οι εργαζόμενες στο δημόσιο τομέα απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες και σεβασμό σε έναν εργασιακό χώρο, απαλλαγμένο από απρεπείς στάσεις και ανάρμοστες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια αυτή του Κοινωνικού Πολύκεντρου να μελετήσει και με τον τρόπο αυτό να συμβάλει στην αντιμετώπιση του ζητήματος.

Καλούμε όλες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην έρευνα και να συμπληρώσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο που είναι ανώνυμο και εμπιστευτικό και τα αποτελέσματα του θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά και μόνο για τις ανάγκες του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για να καταχωρήσετε τις απαντήσεις σας, παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Διεξαγωγή έρευνας για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα

Αναμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της έρευνας!!

 

Πηγή: adedy.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews