ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/21

«Αποδεκατίζονται» οι μονάδες των ΕΜΑΚ λόγω απομάκρυνσης στελεχών που δεν έχουν εμβολιαστεί

 

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

EKABNews


«Αποδεκατίζονται» οι μονάδες των ΕΜΑΚ λόγω απομάκρυνσης στελεχών που δεν έχουν εμβολιαστεί

zougla.gr

19/07/2021 20:28

 

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Όπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα και από σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας που έκρινε συνταγματική τη διαταγή του αρχηγού της πυροσβεστικής περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών των στελεχών του σώματος, περιλαμβανομένων και των ΕΜΑΚ, ήδη άρχισαν οι πρώτες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα έμπειρα και «μπαρουτοκαπνισμένα» στελέχη των ΕΜΑΚ ήδη έχουν αρχίσει να μετακινούνται από τις υπηρεσίες τους και να τοποθετούνται σε άλλες θέσεις, λόγω της άρνησης τους να εμβολιαστούν. Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα υποστελέχωσης στην κρίσιμη αυτή υπηρεσία.

Για παράδειγμα, από την 1η ΕΜΑΚ απομακρύνονται 19 άτομα -μεγάλος αριθμός- και μέχρι στιγμής το κενό θα καλυφθεί από μόλις 7, καθόλου έμπειρους στο αντικείμενο και ανεκπαίδευτους ακόμα, πυροσβέστες. Με τους αριθμούς αυτούς, σύμφωνα με στελέχη της πυροσβεστικής, η 1η ΕΜΑΚ δεν θα μπορεί να λειτουργεί με 3 βάρδιες -δηλαδή για όλο το 24ωρο όπως προβλέπεται - αλλά με δυο!

Πηγή: zougla.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

  1. Το ίδιο θα πάθετε κ στο ΕΚΑΒ! Επειδή είναι αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! Θα ψάχνετε να βρείτε άτομα κ δεν θα βρίσκετε... ειδικά στην επαρχία γιατί δεν υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της μετακίνησης το κάγκελο και α γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews