ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/21

Βροντού Πιερίας: Επιτέθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατί καθυστέρησεΠαρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

EKABNews


Βροντού : επιτέθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατί καθυστέρησε

pierianews.gr

1/7/2021


Τραγική φιγούρα η έγκυος η οποία γέννησε νεκρό το νεογνό.Κάτοικος της Βροντού επιτέθηκε χθες με πέτρες σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σπάζοντας το τζάμι του οχήματος, αναγκάζοντας τους διασώστες να αποχωρήσουν.

Νωρίτερα, το ΕΚΑΒ είχε κληθεί για να συνδράμει στον τοκετό της συζύγου του. Ωστόσο, έως ότου να φθάσει το ασθενοφόρο η έγκυος γέννησε νεκρό το νεογνό.

Ο σύζυγος θεώρησε ότι το ΕΚΑΒ καθυστέρησε να ανταποκριθεί στην κλήση και να προσφέρει τις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες στην γυναίκα του γι αυτό επιτέθηκε με πέτρες σπάζοντας το παρμπρίζ του ασθενοφόρου.

Ένα δεύτερο ασθενοφόρο με συνοδεία περιπολικού μετέβησαν στο σημείο αμέσως μετά και μετέφεραν την λεχώνα και το νεκρό νεογνό στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Κατερίνης.

Πηγή: pierianews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews