ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/21

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ: Λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ΟΧΙ στις διακρίσεις συναδέλφων που απορρέουν από τον μη εμβολιασμό.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ: Λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ΟΧΙ στις διακρίσεις συναδέλφων που απορρέουν από τον μη εμβολιασμό.

kosnews24.gr

22/07/2021

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

ANAKOΙΝΩΣΗ

Για την υποχρέωση εμβολιασμού και τις διακρίσεις του προσωπικού

Η Κυβέρνηση προχώρησε πρόσφατα σε ανακοίνωση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των Υγειονομικών, ενώ παράλληλα απέστειλε έγγραφο στις Υγειονομικές Περιφέρειες για την συλλογή στοιχείων των εμβολιασθέντων συναδέλφων.

Το Σωματείο μας καταδικάζει οποιαδήποτε συμπεριφορά διάκρισης σε βάρος συναδέλφων, αναφορικά με την στάση και την πεποίθησή τους απέναντι στον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Κανείς μας δεν πρέπει να κατακρίνει και να αποδοκιμάζει οποιαδήποτε επιλογή συναδέλφου, η οποία άλλωστε πηγάζει από διάφορους παράγοντες όπως, το οικογενειακό περιβάλλον, την συλλογή ιατρικών τεκμηρίων υπέρ και κατά του εμβολιασμού και εν γένει προσωπικούς λόγους.

Ο εμβολιασμός είναι μία προσωπική επιλογή του κάθε ατόμου, που όμως είναι αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο όπλο κατά του Covid-19, προκειμένου να προστατεύσουμε τους γύρω μας και τους εαυτούς μας. Εννοείται πως ουδείς πρέπει να θέτει την ασφάλεια και την υγεία των γύρω του σε κίνδυνο χωρίς ιατρική τεκμηρίωση.

Γι’αυτό, ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς και την Κυβέρνηση να στείλει αρμόδια κλιμάκια στην Ρόδο, Κω και Κάλυμνο προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι Υγειονομικοί υπάλληλοι και κατ’ επέκταση και οι συνάδελφοί μας, για τα οφέλη του εμβολιασμού, ώστε να πειστούν και όχι να εξαναγκαστούν.

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό,

ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού,

ΟΧΙ στις διακρίσεις συναδέλφων που απορρέουν από τον μη εμβολιασμό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Φ. Χατζησταμάτης

Η Γεν. Γραμματέας Λ. Σαλαώρα


Πηγή: kosnews24.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews