ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/21

ΕΚΑΒ-Ιωάννινα: Ολοκληρώνονται τα σεμινάρια για την «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ»


Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

EKABNewsΕΚΑΒ: Ολοκληρώνονται τα σεμινάρια για την «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ»
protothema.gr
2/7/2021

Παρουσία Κοντοζαμάνη

Με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του ΓΓ Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου και του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου ολοκληρώνεται σήμερα στα Ιωάννινα η σειρά των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Γενικής Γραμματείας Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ».
Συμμετέχουν οι διοικητές της 5ης και 6ης ΥΠΕ καθώς και οι διοικητές και οι υποδιοικητές διοικητές όλων των νοσοκομείων των συγκεκριμένων υγειονομικών περιφερειών. Στόχος είναι η συνέχιση της προσπάθειας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας καθώς και ο επαναπροσδιορισμός του Υγειονομικού Χάρτη της χώρας. Ειδική αναφορά θα πραγματοποιηθεί σχετικά με τη σπουδαιότητα Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Να αναφέρουμε πως προηγήθηκαν αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στη Β.Ελλάδα στις 22/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 3ης και 4ης ΥΠΕ, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας στις 24/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 1ης, 2ης και 7ης ΥΠΕ.

Πηγή: protothema.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews