ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/7/21

Ο Σεβασμιότατος Κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε αγιασμό στα γραφεία διασωστών και του πληρώματος του Ελικοπτέρου ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο της Σύρου.


Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

EKABNews


Ο Σεβασμιότατος Κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε αγιασμό στα γραφεία διασωστών και του πληρώματος του Ελικοπτέρου ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο της Σύρου. 

ekklisiaonline.gr

8/7/2021

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

Ύστερα από πρόσκληση του πληρώματος του ελικοπτέρου ΕΚΑΒ, που εδρεύει στον αερολιμένα της Σύρου από την περίοδο της Υπουργίας του κ. Πάνου Καμένου, του Προϊσταμένου και των Μελών των Διασωστών του ΕΚΑΒ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη απόψε στο αεροδρόμιο Σύρου, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στα Γραφεία των Διασωστών και προσέφερε υλικό για το ελικόπτερο, το οποίο, ύστερα από παράκλησή του δώρισε ο Μέγας Εθνικός Ευεργέτης Αθανάσιος Μαρτίνος, με την παρουσία του Υπευθύνου και Υπαλλήλων του Αεροδρομίου και του Ιατρού Καρδιολόγου κ. Μικρογεωργίου, υπευθύνου για τις αεροδιακομιδές ασθενών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Διασώστες και το πλήρωμα του ελικοπτέρου για τη σημαντική κοινωνική προσφορά τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε βράδυ που βλέπω να υπερίπταται ελικόπτερο, πρώτα το ευλογώ και το σταυρώνω και ύστερα εύχομαι να γυρίσουν σώοι, υγιείς και ασφαλείς το πλήρωμά του και οι μεταφερόμενοι ασθενείς».

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η κοινωνία της Σύρου και των νησιών αναγνωρίζει, τιμά και εκτιμά το έργο τους και χαρακτήρισε τους διασώστες και το πλήρωμα του ελικοπτέρου δώρα Θεού για τους νησιώτες.

Ακολούθως, αγίασε τα Γραφεία και το Ελικόπτερο και ευχήθηκε σε όλους υγεία και ασφάλεια, υπό τη σκέπη των πτερύγων των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων.


Πηγή: ekklisiaonline.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews