ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/21

Απειλή Βορίδη: «Eπ’ αόριστον αναστολή εργασίας των μη εμβολιασμένων»
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

EKABNews


Απειλή Βορίδη: «Eπ’ αόριστον αναστολή εργασίας των μη εμβολιασμένων»

tvxs.gr

27/07/2021


Συνεπής στην κυβερνητική γραμμή για παρότρυνση -ακόμα και εξαναγκασμό- των πολιτών να εμβολιαστούν εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο τιμωρητικό μέτρο της αναστολής εργασίας ως συνέπεια της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε εργαζομένους μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και υγειονομικούς, και υποστήριξε πως ο χρόνος που θα βρίσκονται σε αναστολή είναι αόριστος. Διευκρίνισε δε  ότι η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί τον Οκτώβριο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια, η επαναξιολόγηση θα γίνει ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, με βάση την εξέλιξη της πορείας του εμβολιαστικού προγράμματος και τον αριθμό των εργαζόμενων που θα εμβολιαστεί.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την βεβαιότητά του σχετικά με το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που διατηρούν επιφυλάξεις για τα εμβόλια, δεν ταυτίζονται με τις συνομωσιολογικές θεωρίες των αρνητών. Πάντως, ο ίδιος αντέκρουσε τις κατηγορίες που του προσάπτει η αντιπολίτευση περί διχασμού της κοινωνίας και τιμωρίας των εργαζομένων υποστηρίζοντας πως στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Πηγή: tvxs.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews