ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/21

Συμβασιούχοι ΕΚΑΒ: Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα, υποσχέθηκαν την πρόσληψη μας αλλά οι μισοί μένουμε άνεργοι – HXHTIKO-Focus FM

 

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

EKABNews


Συμβασιούχοι ΕΚΑΒ: Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα, υποσχέθηκαν την πρόσληψη μας αλλά οι μισοί μένουμε άνεργοι – HXHTIKO-Focus FM

focusfm.gr

30/06/2021

 

Κραυγή αγωνίας από τους συμβασιούχους στο ΕΚΑΒ οι οποίοι προσελήφθηκαν εν μέσω πανδημίας και τώρα οι μισοί και περισσότεροι εξ’ αυτών βρίσκονται στον «αέρα».

«Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα, βοηθήσαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος. Ανέφερε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καλυφθούν, μέσω προκήρυξης τον Σεπτέμβριο, 200 θέσεις στην Αθήνα, 50 στα νησιά και 30 στην Κρήτη ενώ «εμείς είμαστε 650 άτομα πανελλαδικά». «Περισσότεροι από τους μισούς, θα μείνουν άνεργοι», επισήμανε τονίζοντας «πασχίζουμε να μείνουμε στη θέση που είμαστε γιατί καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όχι μόνο περιστατικά covid». Τέλος, υποστήριξε ότι το υπάρχον πρόβλημα στο ΕΚΑΒ θα ενταθεί λόγω επερχόμενων συνταξιοδοτήσεων.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε εδώ:


Πηγή: focusfm.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews