ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/21

TVXS PODCAST: «Η Δέλτα δεν είναι μετεωρίτης, χρειάζονται περιοριστικά μέτρα», Βίντεο

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

EKABNews

 

TVXS PODCAST: «Η Δέλτα δεν είναι μετεωρίτης, χρειάζονται περιοριστικά μέτρα»

tvxs.gr

15/07/2021


Ο γιατρός του ΕΣΥ και πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Τζανετής, μίλησε στην εκπομπή του Tvxs.gr, για την έκρηξη των κρουσμάτων του κορονοϊού, υπογραμμίζοντας πως η μετάλλαξη «Δέλτα» δεν είναι μετεωρίτης. «Η τόσο μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί παρά να οφείλεται στη Δέλτα, μέχρι αποδείξεως του εναντίου», είπε τονίζοντας πως πλέον χρειάζονται περιοριστικά μέτρα. Μιλώντας για τις αλλαγές στο ΕΣΥ, ο κ. Τζανετής τόνισε πως υπάρχουν όντως μεγάλες ανάγκες μεταρρυθμίσεων αλλά όχι προς την κατεύθυνση των ΣΔΙΤ που προωθεί η κυβέρνηση.

Μπορείτε να ακούσετε online τα PODCAST του Tvxs.gr ή και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή και τη συσκευή σας από την σχετική επιλογή της εφαρμογής που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ηχητικό. Επισκεφτείτε το κανάλι του Tvxs.gr στο Soundcloud για να ακούσετε όλα τα PODCAST, σχόλια, αναλύσεις, μαρτυρίες και συνεντεύξεις...About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews