ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/8/21

Θεσσαλονίκη: 120 ανεμβολίαστοι στα πληρώματα του ΕΚΑΒ - Διαμαρτυρία των εργαζομένων, Βίντεο

 

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Θεσσαλονίκη: 120 ανεμβολίαστοι στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ - Διαμαρτυρία των εργαζομένων (βίντεο, φωτ.)

makthes.gr

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αναστολής εργασίας για όσους δεν εμβολιαστούν πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης

Θεολόγος Ηλιού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αναστολής εργασίας για όσους δεν εμβολιαστούν, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας και των συνεπειών σε όσους δεν εμβολιστούν. «Σήμερα που δουλεύουμε έχει 4.000 κρούσματα και οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, που σημαίνει είναι ότι είναι αναγκαίοι» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Μάκης Δεβελόγλου, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Δεβελόγλου, από τους 592 εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Κιλκίς και Χαλκιδική οι 170 είναι ανεμβολίαστοι. «Πρόκειται για ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο, γύρω στο 35%» σχολίασε ο κ. Δεβελόγλου.

Από τους 170 ανεμβολίαστους εργαζόμενους οι 120 είναι σε ενεργά πληρώματα στη Θεσσαλονίκη. Σε πανελλήνιο επίπεδο, από τους 4.000 εργαζόμενους οι 1.245 δεν έχουν εμβολιαστεί. «Αν προχωρήσουν σε αναστολές εργασίας το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσει με προσωπικό μικρότερο σε ποσοστό από το προσωπικό ασφαλείας», σημείωσε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης.

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΕΚΑΒ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Εφημερίδα Μακεδονία


23 Αυγ 2021

Πηγή: makthes.gr




About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews