ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/21

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Σε αναστολή από 1/9 - Αβέβαιο αν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους

Κανονικά η αναστολή εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση εμβολίου - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

EKABNews


Οικονόμου για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Σε αναστολή από 1/9 - Αβέβαιο αν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους

lifo.gr

30/08/2021, 13:07

 

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις αναστολές εργασίας μη εμβολιασμένων υγειονομικών

Ο νόμος περί αναστολών εργασίας μη εμβολιασμένων υγειονομικών θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο νόμος που προβλέπει την αναστολή των καθηκόντων για όσους δεν έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, θα εφαρμοστεί στο ακέραιο» τόνισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως η προθεσμία λήγει την 1η Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα θα υπάρξει επιστροφή του μισθού που έχει προκαταβληθεί στα τέλη Αυγούστου, ως τις 10 Σεπτεμβρίου, σημείωσε.

«Όσοι τεθούν σε αναστολή εργασίας δεν είναι βέβαιο, ακόμη κι αν επιλέξουν να εμβολιαστούν εκ των υστέρων, πως θα επιστρέψουν στις ίδιες θέσεις, δεδομένου του ότι ο χαρακτήρας, οι ανάγκες και η οργάνωση του ΕΣΥ θα έχουν αλλάξει ως ένα βαθμό» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εφαρμογή των μέτρων «όχι από γινάτι ούτε για να τιμωρήσει», αλλά για να προστατεύσει την κοινωνία, κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: lifo.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews