ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/8/21

Ενισχύεται με 26 νέα σύγχρονα ασθενοφόρα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης το ΕΚΑΒ

 

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Οι συστηματικές προσπάθειες  όλων των εμπλεκόμενων απέδωσαν καρπούς, τόσο για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ όσο και για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης!!!

Χάρης  Λωτης

Διευθυντής 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ

Και Συνεχίζουμε!!!

 

Ενισχύεται με 26 νέα σύγχρονα ασθενοφόρα η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

e-evros.gr

18/08/2021

 

Eνισχύεται o "στόλος" της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όσον αφορά το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η προμήθεια των 20 νέων ασθενοφόρων για την καλύτερη αντιμετώπιση της επιδημίας του covid-19, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του (ΠΕΠ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενώ παράλληλα η περιφέρεια της ΑΜΘ θα αποκτήσει και 6 νέες κινητές  μονάδες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας 4Χ2 προϋπολογισμού 595.200,00€ και τα 20 ασθενοφόρα οχήματα προνοσοκομειακής φροντίδας 4Χ2 που είναι προϋπολογισμού 1.364.000,00€.

Ενώ με αφορμή αυτή την προμήθεια ο Διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, κ. Χάρης Λωτης, έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Οι συστηματικές προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων απέδωσαν καρπούς, τόσο για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ όσο και για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης!"

Πηγή: e-evros.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews