ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/8/21

Προετοιμασία για κρίση ή πόλεμο στην 5η ΥΠΕ – Έγγραφο – «φωτιά» για επιστράτευση !!

Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Προετοιμασία για κρίση ή πόλεμο στην 5η ΥΠΕ – Έγγραφο – «φωτιά» για επιστράτευση (φωτ.)

larissanet.gr

7/8/2021, 00:11

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, με έγγραφο με το χαρακτηρισμό «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ», που εστάλη στις 3 Αυγούστου σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας (συμπεριλαμβανομένων και των πρώην μονάδων υγείας) της χωρικής αρμοδιότητάς της ζητάει κατάσταση με τα ονόματα υπαλλήλων που θα εξαιρεθούν σε περίπτωση επιστράτευσης.

Η προθεσμία για να συμπληρωθούν οι λίστες με τα ονόματα γιατρών και νοσηλευτών έληξε χθες και οι υπεύθυνοι κάθε νοσοκομείου και Κέντρου Υγείας θα έπρεπε να επιλέξουν ποιοι θα ήθελαν να εξαιρεθούν και να παραμείνουν στις δομές υγείας καθώς η παραμονή τους κρίνεται απαραίτητη στις δομές σε περίπτωση κρίσης ή πολέμου!

Το «εξαιρετικά επείγον» έγγραφο  εστάλη με εντολή της διοίκησης.

 

Πηγή: larissanet.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews