ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/8/21

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Αριδαίας και του Κ. Υ: Εσωσαν την ζωή σε 63χρόνη

 

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Αριδαίας και του Κ. Υ: Εσωσαν την ζωή σε 63χρόνη

pellanews.gr

02/08/2021, 15:11

 

Άριστη οργάνωση αλλά και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό έχει το ΕΚΑΒ Αριδαίας και Έδεσσας, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να σώνει τη ζωή μιας 63 χρόνης το πρωί της Δευτέρας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Αριδαίας και Έδεσσας δίνουν πραγματική μάχη ώστε να κρατήσουν τους συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη στην ζωή. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας μια 63 χρόνη γυναίκα τσιμπηθηκε από άγρια μύγα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ Αριδαίας και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αριδαίας η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο.

Η οικογένεια της 63 χρόνης θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τον συντονιστή κύριο Βασίλη  Μπακάλη αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαίας καθώς χάρη στις ενέργειες τους και την άμεση αντίδραση τους ή γυναίκα κρατήθηκε στην ζωή.

Τόσο το ΕΚΑΒ Αριδαίας όσο και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας επιτελούν σπουδαίο έργο και σώζουν καθημερινά τις ζωές όσων έχουν ανάγκη.

Πηγή: pellanews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ena mravo stous diasostes tou ekab aridaias pou ekanan tin dulia tous epagelmatika opos ofilan k as pire ta evsima alos etsi liturgun Meriki sinadelfi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews