ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/8/21

Το «καρφί» του προέδρου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σαραφίδη: «Στο Μαμάτσειο εργάζονται 95 γιατροί. Γιατί καθημερινά κάνουμε 5 με 8 διακομιδές εκτός περιφέρειας;»

 

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021

EKABNews


kozan.gr: Το “καρφί” του προέδρου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σαραφίδη: “Στο Μαμάτσειο εργάζονται 95 γιατροί. Γιατί καθημερινά κάνουμε 5 με 8 διακομιδές εκτός περιφέρειας;”

kozan.gr

26/08/2021

 

Συγνώμη για την ενόχληση… Στην πρόσφατη κοινοποίηση – διαμαρτυρίας που έγινε στο Μαμάτσειο, έμαθα ότι εργάζονται 95 γιατροί (δεν έχει να κάνει με τους εμβολιασμένους). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί καθημερινά κάνουμε 5 με 8 διακομιδές εκτός περιφέρειας… Δεν θέλω βιαστικά συμπεράσματα (ήξερα και εγώ..)

 


Πηγή: kozan.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews