ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/8/21

Σητεία: Εθελοντές ανέλαβαν τραυματία γυναίκα – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

 

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Σητεία | Εθελοντές ανέλαβαν τραυματία γυναίκα – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

cna.gr

12/08/2021, 17:47

 

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε από την ΕΔΕΑΚ (Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης) στο νοσοκομείο Σητείας μια 58χρονη τραυματίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 12:36, ζητήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Σητείας η συνδρομή της ΕΔΕΑΚ, λόγω μη διαθεσιμότητας ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σε περιστατικό που αφορούσε μια 58χρονη γυναίκα κάτοικο Σητείας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό, πέφτοντας μέσα στο σπίτι της ενώ σφουγγάριζε.

“Η ΕΔΕΑΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντας στο σημείο ένα διασωστικό όχημα και 2 εθελοντές, οι οποίοι παρέλαβαν και μετέφεραν στο νοσοκομείο Σητείας την 58χρονη τραυματία”, ανέφερε εκ μέρους των εθελοντών, ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης.

Πηγή: cna.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews