ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/8/21

Βουλευτής Ν. Ηλείας Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Ανοίγει ο σταθμός ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω

 

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Αυγερινοπούλου: Ανοίγει ο σταθμός ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω

patrisnews.com

4/8/2021, 14:45

 

Η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο

 

Την άλλη εβδομάδα ανοίγει ο σταθμός ΕΚΑΒ στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας που θα φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως.

Η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την ικανοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας, καθώς στην περιοχή σημειώνονταν πολλά ατυχήματα που δεν εξυπηρετούνταν επαρκώς από τις υφιστάμενες δομές.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Η λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω είναι ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του επιπέδου ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή. Υπήρχε αδήριτη ανάγκη εδώ και πολλά έτη, η οποία πλέον ικανοποιείται. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για την ανταπόκρισή τους σε αυτό το θέμα ζωτικής σημασίας για όλους μας».

Με αφορμή και τη νέα εξέλιξη, η κα Βουλευτής επισκέφθηκε το Γραφείο Δημάρχου Ζαχάρως – Φιγαλείας για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της εγκατάστασης του σταθμού του ΕΚΑΒ. Είναι, άλλωστε, το πρώτο αίτημα που είχαν θέσει από κοινού η κα Βουλευτής και ο Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας, κ. Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, στην συνάντησή τους με τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, και τον Αν. Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη (βλ. το σχετικό δελτίο τύπου: https://www.avgerinopoulou.gr/2019/10/04/theseis-pathologwn-nosokomeio-pyrgou/) ήδη από τον Οκτώβριο του 2019 και το οποίο σήμερα ολοκληρώνεται.

Πηγή: patrisnews.com
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews