ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/8/21

Ο Β. Κικίλιας στο ΕΚΑΒ: «Είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε και να στηρίξουμε με το μέγιστο των δυνάμεών μας»


Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021

EKABNews


Β. Κικίλιας: "Είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε και να στηρίξουμε με το μέγιστο των δυνάμεών μας"

moh.gov.gr

07/08/2021

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετέβη μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο, στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, τη Διευθύντρια ΕΚΑΒ, υπεύθυνη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) και υπεύθυνη του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) Αναστασία Ζυγούρα και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο, στο πλαίσιο της μέγιστης ετοιμότητας που έχει τεθεί ο μηχανισμός για την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής ασθενών στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας.

Από την πρώτη στιγμή, το ΕΚΑΒ έχει αυξήσει στις δυνάμεις του στις πυρόπληκτες περιοχές: Στην Αττική 30%, στην Εύβοια 60%, στην Ηλεία 100% και στα Γρεβενα 45%.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε σήμερα εδώ, στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό, τον Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του ΕΚΑΒ, για να επικαιροποιήσουμε όλα τα πρωτόκολλά μας με βάση αυτή την τεράστια κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και να διαβεβαιώσουμε ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ, τα ασθενοφόρα μας, οι Κινητές Μονάδες και όλο το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται δίπλα στους πυροσβέστες μας, δίπλα στους εθελοντές μας, δίπλα στους αστυνομικούς μας και φυσικά δίπλα στους πολίτες στη μάχη την οποία δίνουν.

Παρακαλούμε θερμά, ο κόσμος να ακούει τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση και εδώ στην Αττική αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές που υπάρχουν πυρκαγιές και δοκιμάζεται η ελληνική κοινωνία, είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε και να στηρίξουμε με το μέγιστο των δυνάμεών μας».Πηγή: moh.gov.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Δυστυχώς ο ανύπαρκτος υπουργός μιλάει εξ ονόματος του Εκαβ από μόνο του αυτό είναι προσβολή για την υπηρεσία που επί της θητείας δεν πρόσφερε τίποτα μόνο χειροκροτήματα και επιδόματα που ποτέ δεν εδωσε και στο τέλος το μόνο που θα έχει προσφέρει να στείλει συναδέλφους σε ανεφ αποδοχων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί δεν τους πετάμε με τις κλωτσιές όλους αυτούς; Να τους δείξουμε ότι ούτε τους πιστεύουμε ο,τι λένε ούτε τους παραδεχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews