ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/21

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΦΩΝΑΖΑΝ:ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ- ΗΡΕΜΑ!, Βίντεο

 

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ\ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΦΩΝΑΖΑΝ:ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ- ΗΡΕΜΑ!

Σύνταγμα 29-08-2021: Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ατόμων που  ειναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού με το εμβόλιο εμβόλιο mRNA COVID-19 [τροποποιημένων νουκλεοσιδίων]) με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει.

Οι διασωστες του ΕΚΑΒ (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί) που διαμαρτύρονταν ειρηνικά όπως και ολο το πλήθος ολόγυρα, εδιναν οδηγίες μετα την χρήση δακρυγόνων φωνάζοντας να μην πανικοβάλλεται  και να ηρεμήσει το πλήθος. Πραγματικά εκείνη την στιγμή αν δεν φώναζαν οδηγίες το πλήθος ήταν έτοιμο να τρέξει σπρώχνοντας τους διπλανούς του.

30 Αυγ 2021
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews