ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/21

«Διάσωση» χελώνας από πλήρωμα του ΕΚΑΒ !

 


Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Κατά την διάρκεια των πυρκαγιών το ΕΚΑΒ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή είτε επιχειρώντας είτε βρίσκεται σε κάλυψη ώστε να επέμβει σε οποιοδήποτε περιστατικό χρήζει παροχής άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας.

Σήμερα το πρωί στην περιοχή των Βιλίων πλήρωμα του ΕΚΑΒ είδε την χελώνα της φωτογραφίας. Υπέθεσαν στην αρχή ότι ήταν καμένη αλλά στην συνέχεια παρατήρησαν ότι άρχισε να κινείται. Την έβαλαν μέσα σε ένα χάρτινο κουτί και την μετέφεραν σε σημείο που το δάσος δεν είχε καεί ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

Όπως ανέφερε η διασώστρια «Στιγμές σαν κι αυτές μου δίνουν δύναμη. Αυτή είναι μια ανταμοιβή για όλες τις προσπάθειες που κάνουμε αυτές τις ημέρες. Μπορέσαμε και εμείς να σώσουμε κάτι...
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews