ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/21

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας


Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τα προβλήματα του κλάδου

startmediacorfu.gr

5/8/2021

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ΕΚΕΠΥ  Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας σήμερα  στην Αθήνα.

“Η συνάντηση κύλησε σε πολύ οικείο κλίμα με διάθεση βοήθειας και αμεσης λύσης σε ορισμένα από τα θέματα που συζητήσαμε. Κάποια από τα θέματα που θέσαμε στον Προέδρο είναι η επιτακτική ανάγκη ανανέωσης των ασθενοφόρων η ανάγκη συντήρησης των ασθενοφόρων στην Κέρκυρα η ίδρυση  βάσης στην Βορειά Κέρκυρα ,το μέλλον των επικουρικών συνάδελφων η ενίσχυση του τομέα μας τους καλοκαιρινούς μνες η ανάγκη μετέγκαταστασης της υπηρεσίας οι καθημερνές διακομιδές εκτός Κέρκυρας οι διακομιδές ασυμπτωματικών COVID 19 περιστατικόν, η λειτουργεία του αναμενομένου πλωτού ασθενοφόρου και κάποια αλλά ακόμα θέματα που αφορούν τον τομέα μας” ανέφερε σε ανάρτηση του ο  πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας Χρήστος Κυπριώτης.

Ίσως το πιο ενθαρρυντικό νέο της συνάντησης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με τον πρόεδρο ήταν το αίτημα για περαιτέρω στελέχωση της υπηρεσίας, με 22 μόνιμες προσλήψεις  στον σχεδιασμό ώστε  να ιδρυθεί και η βάση  της Βόρειας Κέρκυρας.

Πηγή: startmediacorfu.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews