ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/8/21

Αλεξανδρούπολη: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν πριν λίγο λουόμενο


Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Αλεξανδρούπολη: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν πριν λίγο λουόμενο

evros-news.gr

29/08/2021


Αναστάτωση πριν λίγο στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του Φάρου όπου έχουν πραγματοποιηθεί τα έργα ανάπλασης, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που έκανε το μπάνιο του ανασύρθηκε από την θάλασσα.


Λουόμενοι που βρισκόταν στην περιοχή ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, όπως βλέπετε στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του Evros-news.gr έφτασε στο σημείο και οι διασώστες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που είναι 82 χρόνων, να συνέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πιει αρκετό νερό, αλλά ευτυχώς με την άμεση επέμβαση από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, τέλος καλό όλα καλά. Ο άνδρας πάντως διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για κάποιες προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: evros-news.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews