ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/21

Αποδεκάτισαν και τον Τομέα ΕΚΑΒ της Εύβοιας – Τι καταγγέλλει ο Πολάκης


Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Αποδεκάτισαν και τον Τομέα ΕΚΑΒ της Εύβοιας – Τι καταγγέλλει ο Πολάκης

eviatopblog.gr

9/8/2021


Το πως αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών της Εύβοιας το βλέπουμε εδώ και έξι 24ωρα (πάμε για το έβδομο). Μια ακόμα όμως ιστορία επιβεβαιώνει την αδιαφορία τουλάχιστον της παρούσας κυβέρνησης για την Εύβοια. Αυτή τη φορά αφορά στο ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, το Γενάρη του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε από τον Τομέα ΕΚΑΒ της Εύβοιας με 11 ασθενοφόρα και 49 πληρώματα. 

Τον Ιούλη του 2019 παρέδωσε ,μετά τη λαϊκή ετυμηγορία ,στην κυβέρνηση Μητσοτάκη 23 ασθενοφόρα και 80 πληρώματα.

Σήμερα στην Εύβοια έχουμε 13 ασθενοφόρα. Στη Βόρεια Εύβοια δε που το 2019 είχε 4 ασθενοφόρα ,σήμερα έχει μόνο 1!

Έδιωξαν τον υπεύθυνο που είχε βάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος έκανε όλη τη δουλειά της αναδιοργάνωσης του ΕΚΑΒ επί ημερών της και διέταξαν εναντίον του έξι ΕΔΕ, αλλά τώρα του ζητάνε να επιστρέψει. 

Όλα τα παραπάνω κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και μένει να δούμε αν θα τον διαψεύσουν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: eviatopblog.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews