ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/8/21

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Ποιοι θα λάβουν πρώτοι την τρίτη δόση -Προβληματισμός για τους ανεμβολίαστους του ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Ποιοι θα λάβουν πρώτοι την τρίτη δόση

ethnos.gr

22.08.2021 20:17

Προβληματισμός για τους ανεμβολίαστους του ΕΚΑΒ

Με τη μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού να σαρώνει και στη χώρα μας η πρόσθετη θωράκιση ευπαθών ομάδων του ελληνικού πληθυσμού μέσω του εμβολιασμού είναι πολύ σημαντική.

Στο πλαίσιο αυτό, προ των πυλών είναι η τρίτη δόση όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open και η Δέσποινα Βλεπάκη. Το μέτρο αυτό αφορά κατ' αρχήν συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι ευπαθείς ομάδες που κατ' αρχήν θα κάνουν την τρίτη δόση από το Σεπτέμβρη. Μέσα στην εβδομάδα θα συζητηθεί για τους υγειονομικούς. Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν πως είναι πιθανό να δούμε τρίτη δόση κατ' αρχάς για τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής. Μάλιστα, όταν δοθεί το πράσινο φως για τους υγειονομικούς τότε είναι που θα ξεκινήσουν να εμβολιάζονται και οι φιλοξενούμενοι σε οίκους ευγηρίας και δομές ΑμΕΑ.

Θα καθυστερήσει λίγο αλλά στην πορεία θα δούμε τρίτη δόση και σε ηλικιωμένους, πιθανώς να ανάψει το πράσινο φως για τους άνω των 60 ή 70 ετών.

Αύριο οι ανακοινώσεις για τρίτη δόση σε ευπαθείς ομάδες |Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 21/8/2021| OPEN TV

22 Αυγ 2021

Πηγή: ethnos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews