ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/21

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων ευχαριστεί θερμά το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης για το εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών

 

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων ευχαριστεί θερμά το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης για το εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών

prlogos.gr

 

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ευχαριστεί θερμά το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης,

τον εκπαιδευτή κ. Μπλιάγκο Γεώργιο και τις συνεργάτιδές του,κυρίες Λίτσιου Βάια και Αποστολίδου Κυριακή για την πραγματοποίηση του ε κπαιδευτικού σεμιναρίου πρώτων βοηθειών Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (BLS) και της εκμάθησης της χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτη (AED).

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε πάρθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid 19.

Τέλος, στο σεμινάριο συμμετείχαν όλοι οι προπονητές μας, μέλη της διοίκησης, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και αθλήτριες του γυναικείου τμήματος μας!

 


Πηγή: prlogos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews