ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/8/21

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΑΧΑΐΑΣ και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΧΩΡΑΣ. ΡΑΝΤΖΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΠ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΑΧΑΐΑΣ και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΧΩΡΑΣ. ΡΑΝΤΖΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΠ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.

somippok.blogspot.com

18/08/2021

 

Πάνω που ανάσαναν τα νοσοκομεία της Αχαΐας  από περιστατικά ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ, ξεκίνησαν πάλι να αυξάνονται οι Νοσηλείες. Κλινικές κορονωϊού που επανήλθαν στην οργανική τους λειτουργία πριν λίγες ημέρες,  ξαναμετατρέπονται  εξ ανάγκης σε κλινικές  κορωνοϊού.

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ οι  ασθενείς γενικά  περιστατικά  που εισάγονται  στην εφημερία είναι αδύνατον να  βρουν κρεββάτι σε  κλινική και παραμένουν  πάνω σε ράντζα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών,  μπορεί και πάνω από ημέρα.. Δείτε την εικόνα.

Μεγάλη προσοχή......

Πως γίνεται  με 5,5 εκατομμύρια  εμβολιασμούς  να πιέζεται ξανά το ΕΣΥ. Κάτι δεν γίνεται καλά στο επίπεδο της πρόληψης. Η πρόληψη επικοινωνείτε σωστά  στους πολίτες  και παρέχεται δωρεάν.  Εδώ τίποτα....

Εάν τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι  θα περάσουμε δύσκολο φθινόπωρο  για ασθενείς και για το κουτσουρεμένο εναπομείναν προσωπικό. το οποίο θα αναγκαστεί να  κάνει  τριπλοβάρδιες χωρίς ρεπό και άδειες  για να καλύψουν τα κενά.

Μιχ  Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

 

Πηγή: somippok.blogspot.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews