ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/21

Ευχαριστήριο οικογένειας Νικολάου Μίγκλη: Η αντιμετώπιση από ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο Κω στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του

 

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Ευχαριστήριο οικογένειας Νικολάου Μίγκλη: Η αντιμετώπιση από ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο Κω στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του

aegeanews.gr

18/08/2021

 

Το ευχαριστήριο της οικογένειας του αγαπητού συμπολίτη μας, υπαλλήλου της αρχαιολογικής υπηρεσίας Νίκου Μίγκλη μετά το αίσιο πέρας της περιπέτειας της υγείας του από την επίθεση με σφήκες στο χώρο της αρχαίας αγοράς Κω:

«Για τη σημερινή αιφνίδια περιπέτεια της υγείας του δικού μας ανθρώπου, Μίγκλη Νικολάου, θα θέλαμε ως οικογένεια να ευχαριστήσουμε ολόψυχα:

-Πρώτα πρώτα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκρισή του στην επείγουσα κλήση ασθενοφόρου, καθώς και την αντιμετώπιση που έλαβε μέχρι την άφιξή του στο Νοσοκομείο.

-Όπως και όλο το προσωπικό (ιατρικό και παραϊατρικό), των Επειγόντων περιστατικών, του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Παθολογικού (κα Κιουρτσίδου Άλλα) για την άρτια επιστημονική τους αντιμετώπιση η οποία στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του.

Σας είμαστε ευγνώμονες.

Οικογένεια Μίγκλη»

Πηγή: aegeanews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews