ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/8/21

Στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ ο Κοντοζαμάνης - Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για περιστατικά απο τις πυρκαγιέςΠαρασκευή, 6 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ ο Κοντοζαμάνης - Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για περιστατικά απο τις πυρκαγιές

protothema.gr

06/08/2021 02:50


Το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ συντονίζουν πανελλαδικά τη παροχή επείγουσας προ-νοσοκομειακής φροντίδας αλλά και τις ασφαλείς διακομιδές όλων των περιστατικών από τις περιοχές που πλήττουν οι πυρκαγιές

Στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ βρίσκεται αυτή την ώρα ο αναπληρωτης υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, όπου ενημερώνεται από τον πρόεδρο του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου κι για την εξέλιξη της υγειονομικής κάλυψης των περιστατικών που σχετίζονται με τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα.

Το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ συντονίζουν πανελλαδικά τη παροχή επείγουσας προ-νοσοκομειακής φροντίδας αλλά και τις ασφαλείς διακομιδές όλων των περιστατικών από τις περιοχές που πλήττουν οι πυρκαγιές.

Όλες οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανά την χώρα καθώς και το ειδικό τμήμα Ιατρικής Καταστροφών υπό τον συντονισμό της ιατρού Αναστάσιας Ζυγουρα καθώς και του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρου.

Σε όλες τις όμορες των πυρκαγιών περιοχές, το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ έχει θέσει σε ετοιμότητα τις υγειονομικές περιφέρειες αλλά και τους αντίστοιχους υγειονομικούς σχηματισμούς για τη βέλτιστη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών.

Το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ και η ομάδα διαχείρισης κρίσεων του ΕΚΑΒ, υπό τη διαρκή επίβλεψη του κ. Παπαευσταθίου, βρίσκονται σε 24ωρη επαφή τόσο με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αλλά και την ηγεσια του υπουργείου Υγείας.

Πηγή: protothema.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews