ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/21

ΠΟΕΔΗΝ: Η συμμετοχή μας στην όποια ΑΠΕΡΓΙΑ είναι ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ να το ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ την όποια ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ προς τους Συναδέλφους μας

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Η συμμετοχή μας στην όποια ΑΠΕΡΓΙΑ είναι ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ να το ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ την όποια ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ προς τους Συναδέλφους μας

somippok.blogspot.com

19/08/2021

 

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει ΑΠΕΡΓΊΑ - ΑΠΟΧΗ από την κατάθεση ή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού !!!   

Συνεπώς καλύπτονται ΑΠΑΝΤΕΣ

Στο να μην συλλέξουν και να μην καταθέσουν αυτά τα πιστοποιητικά, που είναι προσωπικά δεδομένα !!!

και αυτό  αφορά όλους μας !!!!

 Κανείς άλλος  δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιήσει ή να δώσει προσωπικά δεδομένα εργαζόμενου ! στην υπηρεσία !!!

Στα πλαίσια λοιπόν  της αλληλεγγύης

Στηρίζουμε ΟΛΟΙ  τους συναδέλφους μας, είτε με την μη κατάθεση των πιστοποιητικών, είτε με την συμμετοχή μας στις οποίες απεργίες,  έτσι ώστε κανείς να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση της ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Καλούμε τους Διοικούντες να σεβαστούν την απεργία μας και να σταματήσουν αμέσως τις πιέσεις που ήδη κακώς και παρανόμως ασκούν στους Συναδέλφους μας. Να σταματήσουν αμέσως την οποία αναρμόδια εμπλοκή τους στο ζήτημα των κανονικών μας αδειών, κάτι που σέβεται ακόμη και η πρόσφατη σχετική απόφαση του υπουργείου.

Πηγή: somippok.blogspot.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews