ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/21

Μυτιλήνη-Αγιάσο: Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή γυναίκα

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Παραμονή της Παναγίας στην Αγιάσο: Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή γυναίκα

lesvosnews.net

17/08/2021 - 07:31

 

Δεν είναι η πρώτη μα ούτε και η τελευταία που οι διασώστες του ΕΚΑΒ καταφέρνουν να επαναφέρουν στη ζωή ένα συνάνθρωπό μας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Το ίδιο συνέβη την παραμονή της Παναγίας στην Αγιάσου όπου μία 90χρονη γυναίκα υπέστη ανακοπή της καρδιάς της.

Για καλή της όμως τύχη στην Αγιάσο βρισκόταν σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φυσικά με τους διασώστες του.

Έτσι λοιπόν μόλις έγινε γνωστό το συμβάν οι διασώστες επενέβησαν άμεσα και επενέφεραν την 90χρονη γυναίκα στη ζωή την οποία στη συνέχεια μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νοσηλεία…

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε για μία ακόμα φορά τους φύλακες – αγγέλους του ΕΚΑΒ που πάντοτε είναι δίπλα μας και μας εμπνέουν ένα ισχυρό αίσθημα ασφάλειας !!!

Γιάννης Συνάνης / LesvosNews.gr

Πηγή: lesvosnews.netAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews