ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/21

Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

 

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

focusfm.gr

 

Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή του προς Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια». 

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών».

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

Δείτε τις σχετικές επιστολές ανοίγοντας τα παρακάτω αρχεία pdf:

Covid-Ανοιχτή-επιστολή25.8.21

COVID-G.B.-Helath-professionals

 
Πηγή: focusfm.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews