ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/8/21

Βρετανία: Στρατός αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τα Πληρώματα Ασθενοφόρων-Τα Συνδικάτα ξεσηκώνονται

 

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Βρετανία, Στρατός Που Αναπτύχθηκε Για Να Βοηθήσει Τα Πληρώματα Ασθενοφόρων: Τα Συνδικάτα Ξεσηκώνονται

emergency-live.com

16/08/2021

 

By Κριστιάνο Αντωνίνο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο στρατός έχει στρατολογηθεί για να υποστηρίξει τα πληρώματα ασθενοφόρων, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ελλείψεις προσωπικού και να «δώσει μια ανάσα» πριν από την εποχή της γρίπης

 

Ο στρατός θα στηρίξει τα πληρώματα ασθενοφόρων: η απόφαση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το στρατιωτικό προσωπικό έχει αρχίσει να εργάζεται στο North East Service, το East of England Service και το South West για να δημιουργήσει την «ανθεκτικότητά» του.

Οι 87 στρατιώτες του Στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου θα βοηθήσουν στις υπηρεσίες πληρώματος μέσω «οδήγησης και γενικών καθηκόντων», αλλά δεν θα εκτελέσουν κλινικά καθήκοντα ή δεν θα οδηγήσουν οχήματα έκτακτης ανάγκης «μπλε φως», επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας.

Στρατός του Ηνωμένου Βασιλείου και ασθενοφόρα, UNISON συνδικαλιστική αντίδραση

Το συνδικάτο UNISON επέκρινε την κυβέρνηση για στρατιωτική στρατιωτική θητεία και είπε ότι είναι «ένα ακατέργαστο σοβά που κολλάει για να επιδιορθώσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα».

Η Helga Pile, αναπληρώτρια επικεφαλής υγείας στο σωματείο είπε: «Ασθενοφόρο οι υπηρεσίες δεν είχαν χρηματοδοτηθεί και υπερενταθεί ακόμη και πριν από την πανδημία.

«Με τις τεράστιες πρόσθετες πιέσεις από τον Covid και τις επιπτώσεις του στο προσωπικό, δεν είναι περίεργο που οι εμπιστοσύνη έχουν στραφεί στον στρατό για βοήθεια. "

Έρχεται καθώς οι ανησυχίες αυξάνονται για τις ελλείψεις προσωπικού στην υπηρεσία ασθενοφόρων με τους βασικούς εργαζόμενους να αντιμετωπίζουν εξουθένωση ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Έπρεπε να παρευρεθεί ένας υπάλληλος της υπηρεσίας ασθενοφόρων θέσεις εργασίας για επιπλέον πέντε ώρες και ταξιδεύουν πάνω από 100 μίλια μετά την επίσημη λήξη της βάρδιας τους.

Πηγή: emergency-live.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews