ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/21

Μ. Σφακιανάκης: Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ λένε ναι στον εμβολιασμό όχι στην υποχρεωτικότητα, Ηχητικό

 

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Μ. Σφακιανάκης: Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ λένε ναι στον εμβολιασμό όχι στην υποχρεωτικότητα

politica.gr

25/08/2021 08:58

 

Την άμεση κατάργηση κάθε Νόμου, διάταξης, εγκυκλίου που σχετίζεται με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ΗΣ Περιφέρειας Κρήτης ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του ΕΚΑΒ Μάριος Σφακιανάκης στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη.

Ο κ. Σφακιανάκης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ λένε ναι στον εμβολιασμό όχι στην υποχρεωτικότητα γι αυτό και σήμερα προχωρούν στην απεργιακή κινητοποίηση που προκηρύσσει η Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού συμβούλιου στις 9/8/2021.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:  «Διεκδικούμε, την άμεση κατάργηση κάθε Νόμου, διάταξης, εγκυκλίου που σχετίζεται με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, την άμεση κατάργηση κάθε κύρωσης που θεσπίστηκε σε όσους των εργαζομένων ΔΕΝ προβαίνουν σε εμβολιασμό. Η υποχρέωση εμβολιασμού και οι επιβαλλόμενες επαχθέστατες κυρώσεις σε όσους “δεν συμμορφωθούν” οχι μόνο ΔΕΝ λύνει κανένα πρόβλημα, όχι μόνο δεν εξασφαλίζει παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και ασφαλούς διακομιδής ασθενών, αλλά αντίθετα η τυχόν εφαρμογή της ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ,διότι στερεί το ήδη υποστελεχωμένο ΕΚΑΒ από εξειδικευμένο προσωπικό”.»

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της απεργίας θα υπάρξει ποσοστό ασφαλείας 33%. ενώ το υπόλοιπο προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα.


Πηγή: politica.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews