ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/8/21

Διαγνωστικό Κέντρο Covid και ασθενοφόρο του ομίλου Hellenic Health Group στο λιμάνι της Ραφήνας. Τι είπαν η Δ.Γκικάκη και ο Γ.Βουδούρης, Βίντεο

 

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Από σήμερα Διαγνωστικό Κέντρο Covid και ασθενοφόρο στο λιμάνι της Ραφήνας. Τι μας είπαν η Δ.Γκικάκη και ο Γ.Βουδούρης(φωτο-βίντεο)

rpn.gr

31/07/2021

 

Διαγνωστικός έλεγχος για Rapid Test γίνεται από σήμερα στο λιμάνι της Ραφήνας σε ειδικό Health Spot.

Συνέντευξη μας παραχώρησαν ο επιστημονικός σύμβουλος του ομίλου Hellenic Health Group ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη.

Γεράσιμος Βουδούρης: O μεγαλύτερος Όμιλος της Ελλάδος που έχει τα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα, Metropolitan Hospital, Λητώ και 4 health spot σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι και Πειραιά στον ΟΛΠ. Από σήμερα βρίσκονται και στο Λιμάνι της Ραφήνας μετά από αίτημα που κατέθεσαν στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. Μετά από την πολύτιμη συμβολή της Δέσποινας Γκικάκη θα αναπτυχθεί τοπικά η περιοχή και με το ασθενοφόρο που θα σταθμεύει εδώ τις δύσκολες ώρες και ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής. Θα εξασφαλίσουμε λύση για τοδιαγνωστικό πρόβλημα σχετικά με την πανδημία, ένα ασφαλές ταξίδι σχετικά με τους επιβάτες, και καθαρούς τους ταξιδιωτικούς προορισμούς από τον covid.

Δέσποινα Γκικάκη: Από την πλευρά μας είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με έναν τόσο μεγάλο όμιλο που είναι ο μεγαλύτερος σε παροχή υπηρεσιών υγείας και είχε μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα να εγκαταστήσει σε όλα τα κομβικά σημεία και στα νησιά τα Health Spots, ένα από τα οποία εγκαταστάθηκε και στο λιμάνι της Ραφήνας. Για μας είναι ένα λιθαράκι ακόμη στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του λιμένα. Και το Λιμεναρχείο το οποίο κάνει εντατικότατους ελέγχους θα βοηθηθεί από αυτή την υπηρεσία.

Κατόπιν ο κ.Βουδούρης μας ξενάγησε στην κινητή μονάδα του ασθενοφόρου και όλοι μαζί πήγαμε προς το Health Spot. Εκεί βρέθηκε και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 που ήρθε για να καλύψει το γεγονός.

Γ.Βουδούρης και Δ.Γκικάκη στην κάμερα του RPN

Αικατερινη Τραση

31 Ιουλ 2021Πηγή: rpn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews