ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/8/21

«Έμφραγμα» στην υπηρεσία ασθενοφόρων στη Λεμεσό – Με τα οχήματά τους ασθενείς covid στο Νοσοκομείο


Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

«Έμφραγμα» στην υπηρεσία ασθενοφόρων στη Λεμεσό – Με τα οχήματά τους ασθενείς covid στο Νοσοκομείο

dialogos.com.cy

4/8/2021


Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις δεκάδες κλήσεις που δέχεται η υπηρεσία ασθενοφόρων για μεταφορά ασθενών με covid στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να μεταβένουν με τα προσωπικά τους οχήματα εκεί να και να παρατηρείται συνωστισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΣΤΡΑ αυτή την ώρα γίνεται χαμός έξω από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Λεμεσού αφού αρκετοί πολίτες που είναι κρούσματα ζήτησαν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο και πλέον η υπηρεσία λόγο του μεγάλου αριθμού δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα πολίτες να πάνε στις πρώτες βοήθειες στη Λεμεσό με τα οχήματα τους.

Πηγή: dialogos.com.cyAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews