ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/21

Στα «κάγκελα» και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Χανίων – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

 

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

EKABNews

 

Στα «κάγκελα» και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Χανίων – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

focusfm.gr

30/08/2021

 

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων, Νεκτάριος Παπουδάκης και ο γραμματέας του Σωματείου, Γιώργος Παλάσης, αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

«Είμαστε σε απόγνωση» τόνισε ο κ. Παπουδάκης που μίλησε για στοχοποίηση των πολιτών. «Δεν μπορεί να σου λέει μια κυβέρνηση ή το μπράτσο σου ή στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.  «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η πολιτεία μας επιβάλλει εμμονικά έναν καθολικό εμβολιασμό», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Παλάσης σημείωσε ότι είναι απάνθρωπο να σε διώχνουν με αυτόν τον τρόπο, ενώ έχεις προσφέρει τόσα πολλά.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσαν εδώ:


Πηγή: focusfm.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews