ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/21

Αναστολή Υγειονομικών: Η εικόνα στην Κρήτη- ΕΚΑΒ Χανίων: 1 στους 3 (12 στους 38) δεν έχει κάνει το εμβόλιο

 

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Αναστολή Υγειονομικών: Η εικόνα στην Κρήτη

cretalive.gr

1/9/2021

 

Αυξημένη επαγρύπνηση για το πώς θα ανταποκριθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις αυξημένες ανάγκες της περιόδου

Σε αναστολή είναι από σήμερα οι υγειονομικοί οι οποίοι δεν έχουν κάνει έστω την πρώτη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό, με την εικόνα στην Κρήτη να προκαλεί μία αυξημένη επαγρύπνηση για το πώς θα ανταποκριθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις αυξημένες ανάγκες της περιόδου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου 135 είναι οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί σε σύνολο 2.208 εργαζομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες 11 υγειονομικοί έλαβαν σήμερα την πρώτη δόση εμβολίου.

Στο Νοσοκομείο Χανίων, σε σύνολο 1.340 εργαζομένων, οι 109 είναι ανεμβολίαστοι. Από αυτούς οι 47 είναι νοσηλευτές και οι 7 γιατροί.

Μεγαλύτερο φαίνεται είναι το πρόβλημα στο ΕΚΑΒ Χανίων, όπου 1 στους 3 δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 38 εργαζομένων οι 12 είναι ανεμβολίαστοι.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, 40 είναι οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο σε σύνολο 450 εργαζομένων.

Τέλος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 65 είναι οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα που δεν είχαν εμβολιαστεί μέχρι και την Τρίτη. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται 5 γιατροί και 25 νοσηλευτές.

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews