ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/9/21

ΠΟΕΔΗΝ: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής 100 περίπου συνάδελφοι που τέθηκαν σε αναστολή δούλευαν κανονικά έως 9/9/2021 με τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας και δεν θα πληρωθούν για 9 ημέρες.

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής 100 περίπου συνάδελφοι που τέθηκαν σε αναστολή

δούλευαν κανονικά έως 9/9/2021 με τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας και δεν θα πληρωθούν για 9 ημέρες.

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ. Οι περίπου 100 εργαζόμενοι που τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων εργάζονταν κανονικά έως 9/9/2021 και έλαβαν φύλλα αναστολής με αναδρομική ισχύ από 1/9/2021.

Μάλιστα εμφανίζονται κανονικά στα προγράμματα εργασίας του Νοσοκομείου και τώρα η Διοίκηση εκ των υστέρων ΠΑΡΑΝΟΜΑ διορθώνει τα προγράμματα εργασίας, πράξη που παράγει και ποινικές ευθύνες.

Οι Συνάδελφοι έκαναν εφημερίες, δούλευαν μονοβάρδιες νύχτα, απόγευμα με την σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας. Με την αφαίρεσή τους από τα προγράμματα εμφανίζονται νοσηλευτικά τμήματα που νοσηλεύουν ασθενείς την πρώτη εβδομάδα του μήνα να είναι χωρίς εργαζόμενους(!!) ακάλυπτα εντελώς από προσωπικό.

Καλούμε τη Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να καταβάλει τις αποδοχές των εργαζομένων που εργάστηκαν ΝΟΜΙΜΑ έως 9/9. Οι συνάδελφοι θα πρέπει να πληρωθούν για την εργασία που παρείχαν.

Καλούμε την Κυβέρνηση με απόφασή της να επιστρέψουν άμεσα το σύνολο 7000 υγειονομικών που είναι σε αναστολή εργασίας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

 

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews