ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/21

ΠΟΕΔΗΝ-ΔΕΘ 2021: Τούρτα για τον πρωθυπουργό και 27 τριαντάφυλλα για όσους χάθηκαν, Βίντεο

 

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

ΠΟΕΔΗΝ: Τούρτα για τον πρωθυπουργό και 27 τριαντάφυλλα για όσους χάθηκαν (VIDEO)

 

Με μία τούρτα για τα 3 χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και με 27 τριαντάφυλλα για τους 27 υγειονομικούς που χάθηκαν από τον κορωνοϊό, ολοκληρώθηκε η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στο ΥΜΑΘ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης


Όπως έκαναν νωρίτερα με τα καλάθια για τον πρωθυπουργό, έτσι και τώρα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επεφύλασσαν άλλη μια έκπληξη βγάζοντας μία τούρτα με την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και κόβοντας κομμάτια στη συνέχεια για να φάνε, με την ευχή τα τρία χρόνια του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ να συμπληρωθούν αυτή τη χρονιά και με την υλοποίηση των δεσμεύσεων που λένε ότι είχε αναλάβει ο ίδιος απέναντί τους.

Και τούρτα από την ΠΟΕΔΗΝ για τον Κ.Μητσοτάκη

GR TIMES


10 Σεπ 2021

Ταυτόχρονα οι διαδηλωτές άφησαν μπροστά από την πύλη του ΥΜΑΘ, 27 τριαντάφυλλα για να τιμήσουν τη μνήμη των υγειονομικών που χάθηκαν από την πανδημία.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και υγειονομικοί αποχωρούν σταδιακά χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ενώ η Αγίου Δημητρίου αναμένεται να παραδοθεί σε λίγη ώρα στην κυκλοφορία.

Πηγή: grtimes.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews