ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (27/9/2021)

 


Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 27/09/2021

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1.ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ(Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.)

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γνωστό σε όλη την επικράτεια πως έχει επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους μεταξύ των οποίων και στους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι λόγοι (εσφαλμένοι ή ορθοί) που πολλοί από εμάς δεν αποφάσισαν να εμβολιαστούν ποικίλουν και ίσως δεν μας αφορούν στην παρούσα φάση. Η αναστολή εργασίας σε όλους αυτούς τους συναδέλφους, μας δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα. Δεν είχαμε αξιόμαχο και επαρκή στόλο οχημάτων, τώρα δεν υπάρχουν και Διασώστες να τα στελεχώσουν.

Τα ανεκτά όρια ξεπεράστηκαν. Η εργασιακή κόπωση επήλθε και η εξάντληση, σωματική και ψυχική, δεν αφήνει περιθώρια για απουσίες.

Οι συνάδελφοι έχοντας υποστεί την ατίμωση και απαξίωση της απομάκρυνσης τους από τον επαγγελματικό τους χώρο εργασίας, που τόσα χρόνια και κάτω από δυσμενείς συνθήκες υπηρέτησαν με ανθρωπιά και αυταπάρνηση, προτάσσοντας στις κρίσιμες ώρες της υγειονομικής κρίσης την ακεραιότητα της ψυχοσωματικής τους υγείας, οδηγούνται στην ένδεια και την κοινωνικοοικονομική εξαθλίωση που τους υποβιβάζει σε δεύτερης κατηγορίας πολίτες.

Θεατές στο θέατρο του παραλόγου, φοβόμαστε και οι εναπομείναντες πως η πολιτεία μας βλέπει σαν αναλώσιμες μάζες που κινούν τους τροχούς, των σκοπών της, διερωτώμενοι, πως από υπεύθυνοι Διασώστες μεταμορφωθήκαμε σε ανεύθυνους, επικίνδυνους, δυνητικά φορείς του ιού.

Παρακαλούμε λοιπόν την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, να επανεξετάσουν την διαμορφωθείσα κατάσταση, να επανέλθουν οι συνάδελφοι στις θέσεις τους και να δυναμώσουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όπως θα έπρεπε να γίνει εξαρχής.

Με τιμή για το Δ.Σ.:

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ποικιλίδης Ιωάννης Βάιος Βασίλειος

 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ 21 – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Τ.Κ. 60100

ΤΗΛ:6951831101 - ΦΑΞ.:2351046767

E-mail:seepolympos@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/seepolympos/

 

Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

 
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μπραβο να και ενα σωματειο που ξεχωριζει την συναδεφικοτητα απο τα προσωπικα συμφεροντα των συνδικαληστων και την τσεπουλα τους!!!!!Μακαρι να το ακολουθησουν και τα μεγαλα σωματεια της Αθηνας και της Θεσσαλομικης με τους καρακλοκενταυρους που εχουν για προεδρους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews