ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/21

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2/9 7:00-11:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

Αθήνα 31/08/2021

Αρ. πρωτ. 063


​Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

​ΘΕΜΑ: Στάση Εργασίας την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. έχει προκηρύξει Στάση Εργασίας την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 από 07:00 έως 11:00 και Διεκδικούμε:

Καλούμε την Διοίκηση να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του ν.4820/2021 για την αναστολή καθηκόντων συναδέλφων μας που έχουν προσφέρει τα μέγιστα από την αρχή της πανδημίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκρούσουμε με κάθε τρόπο τις επιλογές της Κυβέρνησης, τις οποίες θεωρούμε εσφαλμένες και επιζήμιες για το Ε.Κ.Α.Β. και τους χρήστες των υπηρεσιών μας.

Συγκέντρωση στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στις 07:00

Το Ε.Κ.Α.Β. θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας κατά την διάρκεια της Στάσης Εργασίας. Το ποσοστό ασφαλείας διαμορφώθηκε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον που υπηρετεί το Ε.Κ.Α.Β, ώστε να μην διακινδυνεύσει η ζωή και η υγεία των πολιτών σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και περιστάσεων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος. Ο Γ. Γραμματέας 

Γεώργιος Μαθιόπουλος   Αναστάσιος Γιάνναρης

Πηγή: somatioekab166About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews