ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (29/09/2021)

 


Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

Αθήνα 29/09/2021

Αρ. πρωτ. 069

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. συμμετέχοντας στις δράσεις που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, καλεί τους εργαζόμενους σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Κ.Υ. του Ε.Κ.Α.Β. και ώρα 09:00 με 12:00, για την στήριξη των Συναδέλφων που απασχολούνται στο Ε.Κ.Α.Β. με κάθε μορφής σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, με παρεμβάσεις στη Διοίκηση και στο Υπουργείο Υγείας.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 συμμετέχουμε στην Παναττική Στάση Εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 με συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου συζητείται η προσφυγή που έχει καταθέσει το Σωματείο μας για τους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021  συμμετέχουμε στην Πανυγειονομική κινητοποίηση με Στάση Εργασίας από τις 08:00 έως τέλος βάρδιας, με συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλη και πορεία στο Υπουργείο Υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Μαθιόπουλος Αναστάσιος Γιάνναρης


Πηγή: somatioekab166About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews