ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/21

Ρόδος: Σε Αναστολή Εργασίας 3 Γιατροί – 27 Νοσηλευτές, 7 Διοικητικοί – 11 Βοηθητικοί Και 8 Στο ΕΚΑΒΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

EKABNews

 

Ρόδος: Σε Αναστολή Εργασίας 3 Γιατροί – 27 Νοσηλευτές, 7 Διοικητικοί – 11 Βοηθητικοί Και 8 Στο ΕΚΑΒ

rodosreport.gr

1/9/2021


Ξεκίνησαν οι αναστολές εργασίας για τους μη εμβολιασμένους στο Νοσοκομείο της Ρόδου με αποτέλεσμα 3 γιατροί , 27 νοσηλευτές, 7 διοικητικοί – 11 βοηθητικοί να μπούνε σε αναστολή εργασίας.

Σύνολο 48 άτομα απο το Νοσοκομείο της Ρόδου οι οποιοι δεν θα μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους πλεον και φυσικά θα στερηθούν τον μισθό τους ενώ όσοι προπληρώθηκαν θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα στο δημόσιο.

Την ίδια ώρα μεγάλες είναι και οι απώλειες και στο ΕΚΑΒ Ρόδου όπου 8 άτομα δεν εμβολιάστηκαν και θα μείνουν εκτός υπηρεσίας , ενώ θα κινηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης τους.

Αν και πολλοί τις τελευταίες μέρες έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο για να μην χάσουν την εργασία τους τελικά 48 απο αυτους (120 αρχικά) αρνήθηκαν να εμβολιασθούνε με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός εργασίας .

Αυτομάτως βέβαια δημιουργούνται και προβλήματα στις κλινικές του Νοσοκομείο καθώς θα πρέπει να συγχωνευθούν κάποιες, ενώ πρόβλημα παρουσιάζει και η Μονάδας Εντατικής Θεραπείας οπου θα πρέπει να μειωθούν και οι κλίνες μιας και ο ένας αρνητής γιατρός φέρεται να είναι της ΜΕΘ.

Πηγή: rodosreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews